Over Ons

Met 8 jaar ervaring door 8 jaar in verschillende functies werkzaam te zijn geweest in de energiebranche voor en bij onder andere Eneco en Essent. En vanuit zijn werkzaamheden bij Google ook met Nuon, NLE en Oxxio is MSc Dirk Melief een expert op het gebied van energietarieven en energieleveranciers. Daarom heeft hij deze website opgezet om jou te helpen besparen!

Energietarieven vergelijken levert geld op! Kies je energieaanbieding en bespaar ook op stroom en gas

Het vastzetten van je energietarieven levert in de meeste gevallen veel geld op! Heb je momenteel een variabel energiecontract of loopt je huidige contract bijna af (minder dan 2 maanden) dan kun je al gaan overstappen van energieleverancier en je energietarieven vastzetten. Je krijgt dan of een heel scherp tarief veel lager dan je huidige variabele tarief of een combinatie van een scherpe prijs per kwh stroom en m3 gas PLUS een zeer hoge cashback.

Tarieven staan op een laag punt in september 2019

De tarieven van stroom en gas worden voor vaste contracten veranderen vrijwel elke maand. Afgelopen 2 jaar (2017-2019) zijn de tarieven hard gestegen. En vanaf maart 2019 zijn ze weer flink aan het dalen en staan ze nu op een laag punt, het loont dus ook om snel over te stappen en deze tarieven vast te zetten.

Klik hier naar onze energievergelijker, vergelijk de energietarieven en sluit af bij de je energieleverancier naar keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *